Covid-19 test hos Werlabs

Hos Werlabs kan du testa om du haft Covid-19 med antigen-test eller antikropptest. På så sätt får du veta om du har en aktiv smitta. På Welabs hemsida så kan du enbart ta dessa test om du inte haft något av följande symtom: Hosta, feber, snuva, andningsbesvär, halsont, nästäppa, huvudvärk, illamående, lukt och smakbortfall, muskel och ledvärk, diarré. Och du har inte testat positivt för covid-19 de senaste sju dagarna. Samt att du de senaste sju dagarna inte haft nära kontakt med någon som haft covid-19.

OnlinebutikRecensionInformationBesök
WerlabsBlodprov online.

Covid Antigen-test

Detta är ett test som inte är reseintyg. Detta testet visar om du haft covid-19 eller inte. Detta testet mäter vissa proteinstrukturer som är unika för sars-cov-1. Provtagnings ställen är på Fotografiska i Stockholm och på Quality Hotel Panorama i Göteborg. Detta test kostar just nu 545 kronor.

Covid-19 antikropptest.

Detta testet påvisar om du har antikroppar och på så sätt kan du få svar på om du haft covid-19. Detta testet tas i armvecket venöst och det görs endast av behörig sjukvårdspersonal. Detta test är endast tillgängligt i vissa städer, se på Werlabs hemsida. Detta test kostar just nu 750 kronor.

werlabs blodprov för din hälsa

Övriga hälsokontroller hos Werlabs

Det finns annat än covid-19 och hos Werlabs kan du ta blodprov och kolla din hälsa. De har en mängd olika blodprov som du kan beställa. Nämligen dessa:

  • Stora hälsokontroller som innebär omfattande analyser i olika storlekar.
  • Covid-19 test, antigen eller antikropptest.
  • Hormoner och deras effekt på din kropp.
  • Vitaminer och mineraler så du kan förstå påverkan av kost på din kropp.
  • Kroppen och organ, detta är analyser av specifika organ och dess funktioner.
  • Allergi, testa om du har någon allergi.
  • Fertilitet och graviditet, en hälsosam graviditet och hormonbalans.

Werlabs populäraste hälsokontroller

Welabs mest populära hälsokontroll här Hälsokontroll XL Plus. Detta är en hälsokontroll som ger det där lilla extra och du får mer exakta värden för vissa områden av din hälsa. Till exempel njurar, lever, vitaminer och mineraler. Detta är en hälsokontroll med 43 hälsomarkörer, alltså en stor hälsokontroll.

Hälsokontroll XL är en hälsokontroll som tar upp 33 hälsomarkörer. Här kan du se hur din livsstil har direkt påverkan på ditt mående. Här får du en bred kunskap om ditt hälsotillstånd idag och ger dej insikt om hur du kan förbättra din hälsa.

Om du inte känner dej säker på vilket test di behöver ta så har Werlabs en testgenerator på deras sida. På så sätt kan du fylla i det som passar in på dej och därefter får du förslag på det test som passar dej.

Werlabs har funnits länge på markande, redan 2013 startade dom upp och har sedan dess analyserat miljoner blodmarkörer.

Glöm inte att köpa munskydd så du kan skydda dej själv och andra i dessa covid-19-tider.