Svenska nätapotek

Svenska nätapotek är framtiden, sägs det och vi är benägna att hålla med. Att man har tillgång till apoteket på nätet är både bekvämt och smidigt. Du kan göra i princip allt digitalt, hämta ut receptbelagda läkemedel, beställa receptfria produkter. Det enda du behöver är ett Bank-ID och sedan kan du handla på apotek online. En del apotek har både ett fysiskt apotek och ett nätapotek, andra apotek har enbart sin verksamhet på nätet.

Svenska nätapotek topplista

Fördelar med nätapotek

Det finns många fördelar med nätapotek, en är att det är bekvämt och du kan ”besöka” ditt apotek vart du än är. Då mycket eller all verksamhet sker på nätet så blir priserna också lägre, vilket är ett stort plus. Du kan i lugn och ro titta runt och söka efter de produkter du vill köpa, när som helst på dygnet. Har du receptbelagda mediciner så är det väldigt enkelt att hämta ut och beställa dessa läkemedel. Bara logga in med ditt Bank-ID och du ser direkt dina recept och kan beställa dom.

När du besöker ett fysiskt apotek så finns det personal som kan besvara dina frågor eller funderingar. Detta är verkligen en bra service, personalen är kunnig och kan ge dej goda råd och tips om olika läkemedel och andra produkter. Denna servicen har svenska nätapotek också, på samma sätt, enda skillnaden är att du inte står ”öga mot öga” med personalen. De har kundservice och rådgivning via telefon, email och i många fall även live-chatt.

jämför nätapotek online

Svenska apotek online har ett stort utbud

När du besöker ett fysiskt apotek så har butikerna många varor och produkter, men de kan inte ha alla produkter i butiken pga. platsbrist. Men på svenska nätapotek så har du hela utbudet och behöver inte vänta på att apoteket ska ta hem en produkt. Allt finns där och du kan beställa det direkt. Så det är en klar fördel, allt de har finns att tillgå.

Utbudet är både stort och enormt brett med produkter till det mesta som har med din hälsa att göra. Värk, förkylning, feber, mage, allergi, sår, bett, stick, handvård, fotvård, hudvård, akne, ögon, öron, mun, tänder och tandblekning. Hud, hår, intim, underliv, sex, kosttillskott, näring, hälsa, sluta röka och levnadsvanor. Sömn, stress, oro, hjälpmedel, säkerhet och ditt reseapotek. Samt att du idag även kan köpa smycken, smink och makeup, parfymer och mycket mera på de svenska nätapoteken.

Apotekens produkter är testade & godkända

Som kund hos ett svenskt nätapotek kan du känna dej trygg gällande kvaliteten på deras produkter. Deras produkter är kvalitetssäkrade och testade och endast de bästa blir godkända och säljs i deras apotek. De ställer höga krav och detta är för att deras kunder ska känna sej trygga och få bästa kvaliteten. Utöver att produkterna ska vara bra så ska de också tillverkas på bästa möjliga sätt med hänsyn till miljön. De flesta apotek har även klimatkompenserade leveranser.

Köpa mera intima och privata produkter

Ibland behöver vi köpa mer intima produkter, det kanske kan bli lite pinsamt för en del. Att handla på nätapotek så slipper du prata med någon och du slipper stå öga mot öga mot personalen i kassan. Det kan vara en så enkel sak som att köpa kondomer, som kan för en del kännas pinsamt. Eller om du har någon fråga om din sexuella hälsa eller något annat som du tycker är väldigt privat. Detta slipper du när du handlar på nätapotek.

Om du bor på en mindre ort och måste köpa ett graviditets test, så vill du kanske inte att personalen på apoteket på din ort ska veta att du köpt det. Även om personalen har tystnadsplikt så kan det kännas bättre att vara mer anonym. Eller om du ska köpa en vibrator eller något annat sexhjälpmedel, då kan det vara bra att vara lite mer privat. Detta är egentligen inget du behöver tycka är pinsamt, men en del människor vill helst sköta sådan här shopping lite mer privat. Då är nätapotek att föredra.

Hälsotjänster och rådgivning

Det är många nätapotek som även har något de kallar hälsotjänster. Tex. Apoteket AB har hälsotjänster, som tex. Allergikollen, Blodsockerkollen, Hudvårdsrådgivningen, Hörselkollen och många många fler hälsotjänster. Werlabs erbjuder blodprov online, detta är några exempel på service online. En del utav deras hälsotjänster kan du göra online, andra måste du besöka ett fysiskt apotek för att genomföra. Alla apotek online och fysiska apotek erbjuder professionell rådgivning till dej, oftast är det en utbildad farmaceut som hjälper dej.

Frakt, leveranser och betalning

När du shoppar på nätapotek så klickar du på ”köp” knappen och din vara läggs i din varukorg. Sen kan du välja att fortsätta handla eller gå till kassan. I kassan väljer du vilket leveransalternativ du vill ha och skriver in eventuell rabattkod och vilket sätt du vill betala dina produkter med. Det finns flera olika betalningsalternativ, de vanligaste är Klarna, Kortbetalning, Faktura, Direktbetalning med din bank. När det gäller betalningsalternativ är Klarna ledande, med dom kan du välja flera olika betalsätt, kontant, faktura, delbetalning mm. I stort sett alla apotek online har gratis frakt. Om du bor nära ett fysiskt apotek kan du ofta välja att hämta ut dina varor på apoteket. Valmöjligheterna är många och det finns något som passar alla.

nätapotek i mobilen

Shoppa loss på svenska nätapotek i mobilen

Dagens teknik innebär att de flesta apotek online har en egen app. För oss kunder är detta ett mycket bra alternativ till datorn, eftersom vi har mobilen med oss vart vi än är. Appen är uppbygd för att fungera utmärkt på mobilen, så det blir enkelt att navigera runt och handla, beställa dina receptbelagda läkemedel mm. Ännu en fördel med nätapotek, man kan köpa sina hälsoprodukter och läkemedel tex. på bussen på väg hem från jobbet. Dagens samhälle är stressande för många och att kunna göra dessa saker på tex. bussen på väg till eller från jobbet är en klar fördel.

Slutord

Vi kan väl konstatera att apotek på nätet har kommit för att stanna. Fördelarna med att köpa läkemedel online är många och att priserna är lägre gör det som ett självklart val för de flesta. Vi kan inte hitta några nackdelar och vi tycker själva att det är oerhört smidigt att handla online.

Med vänliga hälsningar Lotta på www.internetapotek.eu

Läs gärna vår blogg här för senaste nytt och bästa erbjudande just nu >>>