Tandblekning

Har du funderat på tandblekning så att du får vita fräscha tänder? Du kan bleka dina tänder hos tandläkaren men att göra det hemma är både bekvämt och mycket billigare. DentaWorks har 100% Nöjd-kund-garanti, snabba leveranser, gratis frakt och kliniskt testade produkter. Det är både enkelt, säkert och snabbt att bleka tänderna hemma. Det är mycket enkelt att göra detta själv. Du värmer tandskenan, formar skenan, rengör och bleker och sedan väntar du under blekningstiden. Se detaljerad information på bilden nedan:

tandblekning hemma

visa dentaworks produkter

Missfärgade och fläckiga tänder

De flesta människor har någon form av missfärgning på tänderna. Detta är inget konstigt och de vanligaste orsakerna är att man konsumerar kaffe, the, vin, mat och rökning. Även åldern påverkar så klart och man kan ha naturligt gula tänder också. Tandblekning kan hjälpa dej att få vitare tänder och du kan göra detta hemma i lugn och ro. Dentaworks tandbleknings gel är säkert att använda utan att du skadar dina tänder. Värt att nämna är att fyllningar och artificiella tänder inte påverkas av tandblekningen.

Hur går tandblekning till?

Du behöver två tandskenor, en för övre och en för undre tandraden. Dessa tandskenor ska passa dina tänder exakt, det är viktigt. Sedan behöver du en tandbleknings gel och det är den som bleker dina tänder. Du värmer skenorna i varmt vatten och därefter sätter du in skenan och gör ett avtryck så det blir exakt utefter dina tänders form.

Därefter lägger du i tandbleknings gelen och sedan har du tandskenan i munnen 20 minuter varje gång. Detta upprepar du två gånger per dag, morgon och kväll tillexempel. Resultatet kommer snabbt eller så tar det lite längre tid, det beror på hur mycket blekning dina tänder behöver. Men vanligast är att 10-30 timmars tandblekning räcker för att nå det bästa resultatet. Redan första gången du bleker dina tänder kommer du att se skillnad.

Hur länge tandblekningen håller beror på olika faktorer. Vad du äter och dricker samt om du röker kommer att göra dina tänder mörkare. Det bästa är att upprepa tandblekning en gång i halvåret eller en gång om året. I paketet får du tydliga instruktioner om hur du ska göra.

komplett tandbleknings kitt

DentaWorks tandblekning

Deras tandbleknings gel är vegansk och inte testad på djur, något vi på Internetapotek.eu tycker är mycket viktigt. DentaWorks produkter är helt fria från Karbamidperoxid, TEA (TriEtanolAmin), väteperoxid och animaliska restprodukter. Du kan ha tandsmycken och de påverkas inte, detsamma gäller konstgjorda tänder, fyllningar, kronor och liknande, som alltså inte påverkas av DentaWorks tandblekning. De tillverkar allt själva, därav kan de hålla låga priser och hög kvalitet och därför kan vi rekommendera dej att köpa deras tandblekningsgel. Unik Active-Oxygen-teknologi ger snabbt blekresultat, för vem vill vänta för länge med att få vita fräscha tänder!

Ta bort tandsten hemma

Vill du inte gå till tandläkaren/tandhygienisten och ta bort tandsten? Du kan göra det själv hemma i lugn och ro. Dentaworks säljer tandverktyg för hemmabruk nämligen. Dessa är i rostfritt stål och paketet innehåller allt som du behöver. Förpackat snyggt i ett fordral så det är enkelt att ta med på resan.

dentaworks tandblekning

Tungskrapa

Har du dålig andedräkt då kan en tungskrapa vara bra och ta bort bakterier på tungan. På så sätt så får du bättre andedräkt och munhälsa. Många tror att dålig andedräkt kommer från magen, vilket det också gör men vanligast är att man har bakterier i munhålan och runt tänder samt i gropar på tungans bakre del. Därför är det viktigt att du även använder tandpetare och/eller tandtråd för att hålla rent i munnen och slippa dålig andedräkt. Tungskrapan är i plast och mycket enkel att rengöra.

DentaWorks tandbleknings-penna

tandbleknings penna för hemmabrukDu ska inte börja med tandbleknings-pennan, denna kan du använda när du blekt tidigare med tandskenor och gel. Tandbleknings pennan kan du använda när du snabbt och enkelt vill få bort missfärgning på enstaka tänder och på ställen där det är svårt att komma åt. Du ska först borsta tänderna, därefter penslar du på gel på tänderna och låter det verka i 2 minuter. Detta ska du göra 2 gånger per dag (eller flera gånger dagligen) i 7-14 dagar. På så sätt skyndar du på blekningsprocessen.

När du bleker dina tänder så ska du dra ner på färgstark mat och dryck. Helst ska du avstå från kaffe, the, läsk och liknande drycker. Detta för att få bästa möjliga resultat.

Du kan köpa ett komplett kit med tandblekning, enbart tandbleknings gel eller enbart tandskena. Tillbehör: tungskrapa, munspegel, tandstensverktyg, färgtabletter och tandtråd. Dentaworks tandblekning har det du behöver för en bra och fräsch munhälsa.