121doc

121doc är ett online apotek och vårdgivare som är baserad i London och har patienter över hela världen. De grundades redan 2001 och har sedan dess vuxit och är en av de största på marknaden idag. De som grundade 121doc var en apotekare och en läkare som ville ta sjukvården framåt. År 2002 gick dom live på nätet och numera finns de representerade i flera länder. Deras föreskrivningstjänst för att få läkemedel och rådgivning sker tryggt och säkert online. De erbjuder personliga online konsultationer och expressleveranser. Som patient hos 121doc kan du känna dej säker, deras patienters säkerhet är av högsta prioritet. De skriver inte ut ett recept om det inte är säkert och tryggt för dej som patient.

ApotekRecensionInformationBesök
121docEu apotek

Säkerhet hos 121doc

De är godkända för att sälja receptbelagda läkemedel av den brittiska tillsynsmyndigheten MHRA. Deras apotek är registrerat hos General Pharmaceutical Council, detta är en oberoende tillsynsmyndighet för apotek i Storbritannien. CareQuality Commission (CQC) har betygsatt deras tjänst som säker, effektiv, omtänksam, lyhörd och välledd, CQC är en oberoende tillsyndsmyndighet för sjukvård och hälsa. De är även officiellt registrerade hos Storbritanniens oberoende myndighet ICO. Så du som patient kan känna dej trygg då de är registrerade och auktoriserade av alla viktiga medicinska tillsynsmyndigheter i Storbritannien. De företag de samarbetar är också stora och välkända. Pfizer, Bayer, Lilly, Janssen, Merck, Gsk, Abbott med flera.

121doc

Behandlingar hos 121doc

Hälsa för mänImpotens, för tidig utlösning.
Hälsa för kvinnor – Preventivmedel, skjuta upp mensen, hirsutism, dagen efter piller mm.
Sexuell hälsa – Könssjukdomar, könsherpes, kondylom, ospecifik uretrit mm.
Kroniska sjukdomar – Astma, högt blodtryck, högt kolesterol.
Allmän hälsa – Influensa, övervikt och fetma, svamp i underlivet, sluta röka, hemorrojder.
Reseapotek – Malaria, jetlag.
HudvårdAkne.

så här beställer du medicin hos 121doc

Så här beställer du medicin hos 121doc

  • Du väljer vilken behandling du behöver.
  • Nu ska du genomföra en online konsultation med medicinska frågor.
  • En läkare granskar din beställning, det tar cirka 1 timme på veckodagar.
  • Om läkaren har frågor återkopplar dom via telefon eller mail.
  • Om allt är i sin ordning så skickas din beställning till apoteket.
  • Apoteket gör iordning din beställning och skickas till dej.
  • Paketet är omärkt och inga logotyper, företagsnamn och liknande, alltså 100% diskret.

Kundservice

Du kan alltid nå 121doc på flera olika sätt och de är tillgängliga måndag till fredag mellan klockan 09,00-18,00. Du kan ringa dom, livechatta, skicka e-post och maila läkare. Snabbaste sättet att få kontakt är via telefon och därefter via live chatt. Om du skickar e-mail så är svarstiden inom fem timmar och svar från läkare som du mailar är inom en dag.

121doc kundservice

Leveranser

Det är fri frakt då frakten ingår i priset du betalar för ditt läkemedel. Du har ett antal olika leveransalternativ, gemensamt är att du alltid kan spåra dessa. Samtliga leveranser måste signeras vid leverans, det går att ordna så en vän kan signera i ditt ställe om du inte kan vara hemma. De har nästa dag leverans och de levererar med UPS. Du kan även välja den dag som passar dej bäst för leverans.

För dej som bor i Sverige så gäller följande för leveranstid. Om du gör din beställning innan klockan 17,30 måndag-fredag så skickas de samma dag. Du kommer att få ett email när din order är skickad och där hittar du även spårningsinformation så att du kan följa ditt paket under resans gång.

Inom Europa så är det ingen tull eller importavgift.

Paketet som din order skickas i är helt anonym, det kommer inte att stå 121doc på den, så det är diskreta leveranser.

Betalningsalternativ

Du kan välja att betala med Klarna, Visa, Mastercard, Maestro och American Express. På ditt kontoutdrag kommer det att stå HHC LTD, så även där är det en diskret avsändare.

121doc hos trustpilot

Frågor och svar om 121doc

Hur vet jag att 121doc tjänster är lagliga?

121doc samarbetar endast med registrerade apotek och registrerade läkare. De är registrerade hos myndigheter som reglerar dersa tjänster och de är följande: CQC, MHRA och ICO. Här finns certifikat så du kan se själv.

Hur säkert är det att köpa receptbelagd medicin online?

När du ska köpa medicin online som är receptbelagd ska du se till att dess lands tillsynsmyndigheter verifierar dom.

Är det garanterat äkta medicin hos 121doc?

Ja, alla deras mediciner skickas från ackrediterade apotek som är registrerade hos General Pharmaceutical Council (GPhC)

Generisk medicin, vad är det för nåt?

Detta är ett läkemedel som innehåller samma aktiva ingrediens och har samma effekt som patenterad medicin. Om vi tar ett exempel så är Sildenafil en generisk version av Viagra. Detta betyder alltså att de är farmalogiskt identiska. När patentet gått ut för en medicin så kan man sälja generiska mediciner.

Får min vanliga läkare se min beställning?

121doc rekommenderar dej att du informerar om alla dina behandlingar till din lokala läkare. Det är viktigt för att din lokala läkare får all viktig information om ditt hälsotillstånd och vilka mediciner du tar. Detta är frivilligt, men att rekommedera.

Hur gör jag om jag får biverkningar?

Det är vanligt att man får biverkningar man använt receptbelagda läkemedel. Innan du tar medicinen så ska du läsa på 121doc produktsidor om vilka biverkningar som finns. Det är oftast inga allvarliga biverkningar. Men om du skulle få långvariga biverkningar eller svåra biverkningar så sluta genast att ta medicinen och kontakta en läkare. I akuta fall kontakta 112.

Måste jag ha recept?

Ja, det är olagligt att sälja receptbelagd medicin utan recept. Om du kan köpa receptbelagd medicin utan recept så ska du absolut inte köpa. Detta kan äventyra din hälsa allvarligt. Det är mycket viktigt att du får äkta och genuin medicin.

121doc garanterar din integritet

Dina uppgifter delas aldrig med tredje part och all medicinsk information du tillhandahåller 121doc ses endast av deras läkare. 121doc inspekteras regelbundet av brittiska myndigheter.