121doc

121doc erbjuder medicinska tjänster och de är en privat sjukvårdsleverantör med sitt säte i Storbritannien. Deras tjänster finns på flera olika språk, bland annat: Svenska, Tyska, Danska, Tyska CH, Franska, Engelska, Polska, Portugisiska PT och Portugisiska BR. Deras verksamhet är uteslutande på nätet och de har alla tillstånd och licenser som krävs för att sälja läkemedel online. Samtliga läkare och apotek som 121doc erbjuder är registrerade och godkända.

Butik onlineVerksamhetReceptFraktBesök
Apotek onlineFri frakt

121doc erbjuder detta

 • Medicinska konsultationer online, helt konfidentiella.
 • Registrerad läkare utfärdar personliga recept.
 • Alla läkemedel från ackrediterade apotek.
 • Fri leverans nästa dag (vardagar).
 • Både support och medicinsk rådgivning utan kostnad.
 • Omfattande guide för tillstånd och hur dess behandlingar online
 • Kundsupport till patienter via e-post, telefon samt live-chatt.
 • Förnya ditt recept enkelt och smidigt.
 • Alla försändelser har en spårning så du kan följa ditt paket.

121doc ditt apotek online

Att köpa läkemedel online

Att köpa läkemedel online är för många det bästa alternativet. Det är bekvämt och även säkert då 121doc har registrerade läkare online samt har de licenser och tillstånd som krävs. Deras rådgivning är mycket bra och deras konsultations tjänster säkra, smidiga och snabba, utan att tumma på säkerheten för patienterna. Innan ett recept utfärdas så kommer en medicins granskning att utföras. Detta innefattar även åldersverifiering (de har 18-års gräns) samt bedrägerikontroller.

Patienternas säkerhet är viktig

För 121doc är patienternas säkerhet mycket viktigt. På grund av det så kan du vara säker på att deras samarbetsläkare aldrig skriver ut ett recept om det finns några oklarheter. Om det finns minsta tvekan att ett läkemedel inte passar en patient av en eller annan anledning så utfärdas inget recept. De tillhandahåller ett löfte på att leverera ditt läkemedel nästa dag (vardagar). Efter ett par timmar så granskas din konsultation och ditt läkemedel förbereds för leverans. Du får full medicinsk support hela vägen, före, under och efter din behandling. Från måndag till fredag så finns deras patientsupport tillgänglig och man har alltid möjlighet att prata direkt med en av 121doc´s samarbetsläkare.

Hos 121doc så behandlas alla patienter lika, oavsett vem du är. De tolererar ingen form av diskriminering, trakasserier eller mobbing.

ta hand om din hälsa hos 121doc

Onlinekonsultation

En onlinekonsultation är en process som läkare online använder sej utav när de ska föreskriva läkemedel online. Du lägger en beställning på 121doc, därefter kommer du till ett formulär, där du besvarar ett antal frågor. Du får frågor om din allmänna hälsa samt om det tillstånd som du söker för. Därefter bedömer deras samarbetsläkare om detta är ett lämpligt val för din åkomma. På så sätt så säkerställer 121doc att du endast får säkra läkemedel.

 1. Välj läkemedel
 2. Fyll i medicinskt formulär
 3. Medicinsk granskning av samarbetsläkaren
 4. Läkaren skriver ut recept
 5. Apoteket skickar ditt läkemedel

Hela processen sker säkert och tryggt för dej som patient. Har du frågor: 121doc patient support har öppet måndag till fredag mellan klockan 09,00-18,00. Du når dom via telefon, e-post och live-chatt.

din säkerhet hos 121doc

Följande läkemedel finns tillgängliga hos 121doc

 • Hälsa för män – Impotens, Håravfall, För tidig utlösning
 • Hälsa för kvinnor – P-piller, Minipiller, Dagen efter piller, P-ring, Hirsutism, P-plåster, Skjuta upp mens
 • Sexuell hälsa – Klamydia, Ospecifik uretrit, Behandling mot gonorré, Ureaplasma, Bakteriell vaginos, Herpes i underlivet, Mycoplasma, Trichomonasinfektion, Kondylom
 • Allmän hälsa – Övervikt och fetma, Hemorrojder, Astma, Sluta röka, Influensa
 • Reseapotek – Jetlag, Malaria
 • HudvårdAkne, Svamp i underlivet

Dina uppgifter hanteras alltid konfidentiellt!

Alla läkemedel levereras i anonyma och diskreta paket, samtliga av dina uppgifter skyddas, endast 121doc läkare och patientsupporten kan se dina uppgifter. Fri frakt och inga dolda avgifter. De säljer enbart läkemedel från reglerade apotek som är registrerade och reglerade av brittiska myndigheter. För ordrar som läggs innan klockan 17,00, levereras nästa arbetsdag. Det finns flera säkra betalningsalternativ såsom; Visa, Mastercard, Klarna, Trustly, Banköverföring med flera.

121doc omdöme hos Trustpilot

121doc har mycket goda omdöme och högt betyg hos Trustpilot. Omdömen som är speciellt uppskattat enligt patienterna är följande: Snabba leveranser, diskret och anonymt. Vänlig och effektiv patient support, att det inte finns några dolda avgifter samt fri frakt. Omdöme på Trustpilot i skrivande stund (2020) är Utmärkt av totalt 5519 omdömen. Detta betyget tyder på att detta är ett bra nätapotek.

121doc omdöme hos trustpilot

Varför är 121doc så populärt?

Det finns givetvis många orsaker till att nätapoteket 121doc är så populärt. En anledning är att det finns åkommor som känns lite pinsamma så man helst inte vill gå till sin vanliga doktor. Det kan gälla din sexuella hälsa eller något annat som du tycker är väldigt privat. En annan fördel är att man får snabbt hjälp och snabba leveranser i diskreta paket som skickas hem till dej fraktfritt. Att slippa ringa och beställa tid hos din vanliga doktor och kanske få vänta på din konsultation är en annan faktor som gör att många väljer ett nätapotek. Du slipper att ta bilen/bussen till din vårdcentral gör det väldigt bekvämt och mycket smidigt.

Slutord

Man kan dra slutsatsen att det är bekvämt, smidigt och säkert att handla läkemedel online hos 121doc. Utöver detta så behandlas du och dina personuppgifter konfidentiellt. Snabba frakter och gratis frakt är ett stort plus. En bra kundservice där du kan få hjälp med allt som rör ditt läkemedel, frakt, returer, betalningar och mycket mera. I de fall du vill/behöver ha kontakt med samarbetsläkaren så får du prata direkt med läkaren. Att betyget hos Trustpilot är bra borgar för att detta är ett populärt och bra eu apotek!

Med vänliga hälsningar Lotta på www.internetapotek.eu

 

Butik onlineVerksamhetReceptFraktBesök
Apotek onlineFri frakt

Senast uppdaterad: 17 januari, 2020

Skrivet av: