EuroClinix

Letar du efter en bra vårdgivare på nätet? Då kan vi tipsa dej om EuroClinix som är en av de bästa och mest populära apotek online och har funnits sedan 2011. De har mycket bra recensioner på Trustpilot och det borgar för hög kvalitet på deras tjänster. De kallar sej för ett utav Europas ledande online baserad vårdgivare och det stämmer troligtvis bra, vad vi har förstått när vi gjort efterforskningar. EuroCinix har specialiserat sej på sjukvård online med leverans nästa dag.

Butik onlineVerksamhetReceptFraktBesök
Apotek onlineFri frakt

EuroClinix är registrerat apotek i Storbritannien

Fri frakt är en självklarhet och kostnadsfria konsultationer för alla. Företaget är registrerade i Storbritannien och är ett lagligt apotek som har alla tillstånd som krävs. Deras läkarteam är legitimerade brittiska läkare och apotekare som har lång erfarenhet så att du som patient ska få bästa möjliga vård. Deras tjänster finns på följande språk: Svenska, Engelska, Franska, Portugisiska PT och Portugisiska BR, Tyska, Danska, Finska, Polska och Tyska CH.

euroclinix ett apotek online

Kundernas omdöme

På Trustpilot, som vi nämnde ovan, kan du se vad kunderna tycker. I skrivande stund tycker 85% tycker EuroClinix är utmärkt, 9% att det är bra, 2% att det är medel, 1% att det är dåligt och 3% att det är mycket dåligt. Det blir fem stjärnor av fem, ett bra betyg med andra ord. Detta är siffror som förändras så klart, men det är ett bra riktmärke för dej som patient. Det som patienterna speciellt tycker är bra är att den konfidentiella servicen, snabba leveranser original läkemedel. Samt att det är en mycket enkel process från att välja läkemedel, konsultationen och den snabba leveransen.

euroclinix omdöme på trustpilot

Varför beställa läkemedel hos EuroClinix?

Det är ett bekvämt och diskret sätt att beställa sina läkemedel. Det är inte alltid man har lust att gå till sin läkare på vårdcentralen. Det kan vara många orsaker till det, ibland vill man kanske vara diskret och privat, det är du hos EuroClinix. Men det kan även vara lång väntetid innan du får en tid hos din doktor. Hos EuroClinix behöver du inte vänta på en tid, du får hjälp direkt. Det är värt mycket för många i dagens stressade samhälle. Det är så enkelt att fixa detta online och det är säkert och du får kontakt med en läkare direkt.

Dessutom så får du full support, från början till slut. När du ska beställa läkemedel, under och efter din behandling så finns de där för dej. De har öppet måndag till fredag klockan 09:00-18:00 då deras samarbetsläkare finns tillgängliga. Alla är välkomna till EuroClinix. Det spelar ingen roll vem du är, vad din religon är, din politiska åsikt, sexuell läggning, funktionshinder, din ålder eller något annat. Alla över 18 år är välkomna och alla behandlas på exakt samma sätt. Men det är väl en självklarhet för de flesta!

fakta

Sammanfattning av deras tjänster:

 • Medicinsk konsultation online
 • Registrerad läkare utfärdar ett recept
 • Använder sej utav läkemedel från ett ackrediterat apotek
 • Leverans nästa dag och gratis frakt
 • Medicins rådgivning och support utan kostnad
 • Support via telefon, e-post och livechatt
 • Det är enkelt att förnya recept
 • Du kan spåra din försändelse

Detta kan du få hjälp med:

Allmän hälsa: Inkontinens, Sluta röka, Hemorrojder, Diabetes, Högt blodtryck, Influensa, Högt kolestrerol, Astma, Övervikt.
Reseapotek: Höjdsjuka, Åksjuka, Jetlag, Malaria.
Hudvård: Svamp i underlivet, Psoriasis, Akne
Sexuell hälsa: Bakteriell vaginos, Kondylom, Gonorré, Kondylom, Ureaplasma urealyticum, Bältros, Ospecifikt uretrit (NSU), Mycoplasma genitalium, Trikomonasinfektion, Könsherpes, Munherpes, Klamydia.
Hälsa för kvinnor: Hirsutism, Akuta p-piller, Urinvägsinfektion, Klimakteriet, Skjuta upp mensen, Minipiller, P-plåster, P-ring, P-piller.
Hälsa för män: Impotens, manligt håravfall, tidig utlösning.

kundsupport

EuroClinix ett säkert val

Först och främst så är deras tjänst väldigt enkel att använda, även om du inte är en hejare på dator, surfplatta eller mobil. Det är uppbyggt på ett mycket användarvänligt sätt. Du kan räkna med att hela processen från det du konsulterar läkaren tills du har dina läkemedel hemma är konfidentiell och säker. För EuroClinix är det viktigt att allt sker snabbt och diskret samt är anpassat exakt utefter vad du behöver.

Sammanfattningsvis:

 • Original läkemedel
 • Kundsupport vardagar 09,00-18,00
 • Personlig och privat rådgivning
 • Juridiskt korrekta apotek
 • Juridiskt korrekta registrerade läkare
 • Leverans sker i diskret paket och inom 24 timmar
 • Recept online
 • Stort och brett utbud av original läkemedel
 • Licensierad läkare granskar receptet
 • Säker hemsida
 • Flera säkra betalningsalternativ

betalningsalternativ

EuroClinix jämfört med andra leverantörer

Till skillnad från många andra liknande online vårdgivare och nätapotek så har EuroClinix original läkemedel och detta köper direkt från tillverkaren. Så du som patient kan räkna med att du får originalprodukter och inga kopior. Deras verksamhet finns registrerade i Storbritannien och därmed regleras de också av den europeiska lagstiftningen och det är ett stort plus. De är alltså reglerade och kontrollerade av myndigheterna i Storbritannien vilket borgar för hög kvalitet, tryggt och säkert och inte minst, äkta original läkemedel.

så här arbetar euroclinix

Så är börjar du – Steg 1

Du börjar med att välja läkemedel, vilken dos och därefter går du till konsultationen. Det kan vara så att du inte är helt säker på vad just du behöver och detta kommer läkaren hjälpa dej med. Det är viktigt att du får rätt läkemedel som passar dej och dina besvär.

Steg 2 – onlinekonsultation

Därefter går du igenom onlinekonsultationen, vilket är väldigt enkelt, följ bara anvisningarna. Du ska ange adress, betalningsinformation och därefter får du en beställningsbekräftelse. Denna onlinekonsultation får alla patienter fylla i. Den består av ett antal frågor om din medicinska historik som en av EuroClinix samarbetsläkare ska granska. Dock ska du vara medveten om att en onlinekonsultation inte är detsamma som en fysisk konsultation med en läkare.

Det kan hända att EuroClinix samarbetsläkare hänvisar dej till din vårdcentral eller doktor i vissa fall. Då detta ger mer information och större chans att få en korrekt bedömning när man undersöks fysiskt. Behövs detta så kommer läkaren att informera dej om detta. Om du behöver prata med läkaren så erbjuder de rådgivning via telefon. Det kan också vara så att en konsultation ske via videokonferens.

genuina behandlingar

Steg 3 – Granskas av läkaren

Din läkare kommer att granskas noga av EuroClinix samarbetsläkare. Och är allt i sin ordning och inga frågetecken så utfärdas receptet och skickas vidare till EuroClinix apotek. Du kan försäkra dej om att din hälsa inte ska riskeras då de noga granskar konsultationen. Det kan också vara så att den behandling du har valt, inte är lämplig för dej. Då kommer läkaren att kontakta dej och ni tillsammans försöker hitta en lösning. Om det inte går, då rekommenderar de dej att gå till din egen läkare på ett fysiskt besök. Så du kan känna dej trygg, de tar inga risker med din hälsa och är alltså mycket noggranna.

Steg 4 – Ditt läkemedel skickas

Det är dags för EuroClinix att skicka läkemedel och allt förbereds, allt kontrolleras, datum, batchnummer och etiketter skrivs ut. Sedan dubbelkollar apoteket så att allt är rätt och sedan packas läkemedlet i ett diskret paket och skickas för gratis leverans redan nästa dag.

Nedan kan du se en kort video om hur du lägger en order:

Slutord om EuroClinix

Eftersom EuroClinix är en onlinebaserad sjukvårdsleverantör så måste du kunna bekräfta din identitet. Detta för att säkerställa att du är 18 år eller äldre. Deras tjänst är i två delar: Den internetbaserade medicinska konsultationen och utfärdandet av ett recept och en behandling. Det är viktigt att veta att dessa två delar är skilda åt. Denna sammanställningen kommer att gå igenom en godkännande-process av en läkare innan receptet utfärdas. Processen tar cirka 20-30 minuter men kan även ta längre tid om mer behöver kompletteras.

Som betalningsalternativ så har du ett flertal att välja på. Visa, Mastercard, Klarna, Trustly, Sofort, Deutsche Bank, Boletol, Alior bank, MB Multibanco. Samt banköverföring och fakturabetalning (där det är tillgängligt). Du får pris i SEK och betalar med SEK.

Läs gärna vår blogg där du hittar de bästa erbjudande, rabatter och andra nyheter.

Med vänliga hälsningar Lotta på www.internetapotek.eu

Butik onlineVerksamhetReceptFraktBesök
Apotek onlineFri frakt

Senast uppdaterad: 17 januari, 2020

Skrivet av: