euroClinix

euroclinix utbud och öppettider

euroClinix är ett online apotek eller som de själva säger, en privat sjukvårdsleverantör. De tillhandahåller medicinska tjänster och detta gör dom på flera olika språk. Deras specialitet är alltså sjukvård på nätet och hos euroClinix så konsulterar du en läkare online. Denna konsultations tjänst är gratis och detta är ett tryggt och säkert sätt att köpa läkemedel online. Du måste först konsulterar läkaren online, därefter får du ditt recept. Men bara om läkaren anser det är ett läkemedel som passar dej och är tryggt och säkert. De anlitar endast ackrediterade apotek som skickar ut ditt läkemedel. euroClinix ska vara tillgängligt för alla och de behandlar alla sina patienter konfidentiellt. Ders läkare är registrerade inom EU och i Storbritannien och de är godkända av myndigheterna.

ApotekRecensionInformationBesök
euroClinixEu apotek

euroClinix ett tryggt och säkert EU apotek online

Deras sammarbetsläkare är kvalificerade EEA-läkare. Det är EMA, dvs. Europeiska Läkemedelsverket som ansvarar för prövning samt godkännande av de läkemedel som de använder. Därför kan du vara säker på att det är äkta läkemedel du erhåller från euroClinix.

The General Medical Council, förkortningen GMC som är myndigheten som kontrollerar läkare inom Storbritannien. Detta säkrar att läkarna följer bestämmelser och garanterar patienters säkerhet. Då alla läkare i Storbritannien måste vara registrerade inom GMC så kan du känna dej trygg. Om du vill kontrollera att euroClinix läkare är registrerade så kan du läsa det här på GMC sida.  De är även registrerade på General Phamaceutical Council.

euroclinix apotek

Kundservice

De har en bra kundservice. Du kan kontakta euroClinix vardagar mellan klockan 09,00-18,00. Du kan välja följande kontaktalternativ: Live-chatt, telefon, formulär på sidan och email. De utlovar snabba svar på live-chatten, inom 45 sekunder, så det är snabbt. Företaget är Londonbaserat och personalen är flerspråkig. Kundservice kan du alltid kontakta när du har några frågor eller funderingar.

Något som kan vara bra att veta är att du alltid rekommenderas att besöka din egen läkare på din vårdcentral. Du kan även be euroClinix att skicka din journal till din vårdcentral så din journal är uppdaterad. Detta gör du genom att klicka i rätt ruta under din konsultation.

Så här beställer du hos euroClinix

Du måste vara 18 år för att kunna handla hos euroClinix, en kontroll av din ålder och identitet kommer att göras.

Steg 1 – Du väljer läkemedel

Du börjar med att välja läkemedel och lämplig dos, om du känner dej osäker på vad du behöver. Då får du hjälp av läkare längre fram i processen. Men för att starta så måste du välja behandling och vilken dos du tror dej behöva. Därefter ska du göra din online konsultation och du börjar med att skriva in din adress och dina faktureringsuppgifter, betalningsinformation och beställningsbekräftelse. Notera, de drar inget från ditt kort förrän du har fått ditt recept godkänt och utskrivet.

Steg 2 – Fyll i det medicinska formuläret

Detta är ett formulär där du ska svara på ett antal frågor om din medicinska historia. Detta för att säkerställa att denna medicin är säker för dej att använda. Om du känner att du vill prata med läkaren, så är det möjligt, du kan få rådgivning via telefon. I vissa fall även tillgång till videosamtal. Om du fortfarande är osäker så rekommenderas du att kontakta din lokala läkare.

Steg 3 – Medicinsk granskning

Nu kommer euroClinix sammarbetsläkare att granska din konsultation. Därefter kommer ett recept att utfärdas och skickas till apoteket för sändning hem till dej. Om det visar sej att läkaren anser att behandlingen inte fungerar för dej. Så får du detta meddelande skickat på email till dej med vidare instruktioner. Det kan vara att du ska ha en annan behandling eller att sammarbetsläkaren vill att du träffar din lokala läkare. Men om allt är bra så går det vidare till steg 4.

Steg 4 – Läkemedlet skickas till dej

Nu kommer apoteket att förbereda och skicka hem ditt läkemedel enligt recept. Det är alltid gratis leverans. Innan allt är klart gör apoteket de sista kontrollerna så att allt är rätt. Därefter placeras dit läkemedel i en diskret paket och är redo för leverans nästa dag.

Hela denna processen tar kring 20-25 minuter och i de fall mer info behövs kan det ta lite längre tid.

beställa hos euroclinix

Leverans

Om du gör din beställning innan klockan 16,30 på vardagar (måndag-fredag) så kommer de att skicka den samma dag. Du mottar ditt läkemedel 1-2 dagar senare. Du kanske undrar om du måste betala tull eller importskatt på ditt paket. Nej, det behöver du inte inom Europa, enligt euroClinix. När du får din leverans så måste du signera att du mottagit paketet. När ditt paket skickas så får du ett email med spårningskoder så att du kan följa paketets resa till dej. Det är diskreta lådor som de skickar med, namnet euroClinix kommer alltså inte att stå på paketet.

Leverans sker med UPS och då är det leverans nästa dag. Även leverans till ombud (UPS) och då är det bekväm upphämtningsplats när hemmet eller arbetsplatsen. Eller via Royal Mail och då är det leverans inom 5-7 vardagar. Samtliga leveranssätt har så att du kan spåra ditt paket.

leverans sätt från euroclinix

Betalningar sker med Klarna, MasterCard och Visa och på ditt kontoutdrag kommer det att stå HHC LTD. Så det är diskret avsändare på både paketet och på ditt kontoutdrag, vilket många uppskattar.

Om du inte är nöjd med din beställning eller om något blivit fel, läkemedlet/paketet är skadat, så kontaktar du kundservice. Enligt lag kan man aldrig returnera beställning av läkemedel.

Varför få behandling hos euroClinix?

Det finns många bra anledningar att få sin behandling hos euroClinix, vilken din anledning är kan vi så klart inte veta. Men för många är det både enklare och smidigare att beställa läkemedel online. Andra tycker det är diskret och bra för många vill kanske inte gå med sina åkommor till sin egen läkare. Det är en smaksak vad man föredrar. En fördel är att allt är inkluderat i priset så frakt, online konsultation och support är inkluderat. Diskreta leveranser är för många väldigt viktigt, det får du hos euroClinix.

Utöver det så är euroClinix ett välkänt och säkert alternativ för dej. De är registrerade och deras läkare är registrerade och de använder ackrediterade apotek. Vilket innebär att du alltid får äkta läkemedel. Online konsultationen går snabbt och är säker. Om du kan köpa läkemedel online utan att behöva recept så avråder vi dej från att köpa detta läkemedel. Detta eftersom det troligen inte är ett äkta läkemedel och kan vara en fara för din hälsa. Hos euroClinix hittar du alltid äkta och genuina läkemedel och du kan aldrig köpa din medicin utan recept. Din säkerhet är allra viktigast, alltid!

tryggt-online-apotek