Treated

Treated är ett onlineapotek som är säkert och tryggt för dej som patient. Att modern hälsovård ska vara pålitlig, säker, lättillgänglig och smidig är något de eftersträvar. Därför har de utvecklat denna kombinerade hälso och apoteks tjänst på Treated. De har följande att erbjuda: Läkarkonsultation, receptförskrivning och läkemedel, allt på ett och samma ställe.

De har ett utbud av behandlingar som är brett och för en rad olika tillstånd och sjukdomar. Deras kundtjänst finns på svenska, vilket är myket bra. Varje beställning granskas mycket noga av en legitimerad föreskrivare. De föreskriver enbart recept när de anser att det är säkert och lämpligt för din åkomma. De använder sej av godkända och ackrediterad apotek och de finns i Storbritannien eller på utvalda samarbets apotek inom EU.

ApotekRecensionInformationBesök
TreatedEu apotek

Följande behandlingar kan du få hos Treated:

Erektil dysfunktion
Preventivmedel
Viktnedgång
Manligt håravfall
Sluta röka och snusa
Mäns hälsa
Kvinnors hälsa
Infektioner
Livsstils behandlingar
Kroniska sjukdomar
Akuta symptom
Och många många fler.

Totalt föreskriver Treated över 282 läkemedel och de behandlar 78 sjukdomar.

treated beställning

Så här beställer du hos Treated

Du börjar med att söka efter läkemedel och den behandling du behöver och väljer vilken dos.

Därefter fyller du i ett kort formulär, en så kallat online konsultation. Denna konsultation kontrollerar en legitimerad läkare för att granska dina uppgifter.

Om allt är i sin ordning och läkaren anser att läkemedlet är bra och säkert för dej så skriver han/hon ut ett recept.

Nu sänder de receptet till apoteket och de packar och skickar iväg din beställning. Det är alltid expressleverans med spårbar leverans.

Du kan även enkelt förnya ditt recept, så spara dina uppgifter ifall du vill göra en ny beställning.

Enkelt, säkert, tryggt och smidigt.

treated online apotek

Detta är Treated

Treated är ett registrerat apotek och givetvis lagligt. De regleras av General Pharmaceutical Council som är Läkemedelsverkets motsvarighet. Även deras samarbets apotek i EU regleras med EU lagstiftning samt lagen i respektive land.

Treateds samtliga läkare är registrerade hos General Medical Council i Storbritannien. Deras absoluta prioritet är patientens säkerhet och de skriver aldrig ut ett recept om det inte är lämpligt för dej.

Samtliga beställningar som görs hos Treated behandlas konfidentiellt och du kan alltså känna dej trygg och säker hos dom gällande din personliga information.

Kundservice

Du når Treated kundservice måndag till fredag mellan klockan 10,00-18,00. Du når dom via email eller telefon och du kan även skicka ett meddelande direkt på hemsidan. Det gör du genom att klicka på den gröna fliken längst ner till vänster på sidan.

treated hos trustpilot

Frågor och svar hos Treated

Hur vet jag att jag köper rätt behandling?

Om det är första gången du använder ett läkemedel är det bäst att alltid gå till din läkare första gången. Men du är välkommen till Treated också. Då du måste fylla i ett medicinskt frågeformulär så anger du hur din hälsa är och vad du har för åkommor som du söker hjälp för. Den läkare som går igenom dina svar kommer att kunna göra en bedömning om denna medicin är lämplig för dej. Om det finns några frågetecken kommer dom att fråga dej. Du kan känna dej trygg med att allt går rätt till och därför är det också viktigt att du ärligt uppger allt som är relevant i frågeformuläret. När du får ditt recept så får du även viktig säkerhetsinformation och detta ska du noga läsa igenom.

Vad ingår i priset?

Det pris som står synligt på hemsidan är det priset som du betalar. Det ingår allt där, medicinska frågeformuläret, receptförskrivning samt express hemleverans av ditt läkemedel. Så det är all inclusive kan man säga. Du kan välja att betala kontant vid leverans, dock tillkommer en tilläggsavgift, annars är det gratis express leverans.

Vad gör jag om min beställning nekas?

Om behandlingen inte är lämplig och säker för dej. Då kommer läkaren inte att skriva ut något recept och du kommer då bli återbetald på hela beloppet.

Är alla läkemedel äkta och genuina?

Ja, de är godkända av svenska Läkemedelsverket. Apoteket är licensierat och är godkänt för försäljning, så du kan känna dej trygg.

Vad gör jag om jag vill avbeställa min order?

Du kan avbeställa din order så länge föreskrivaren inte har godkänt din order, när orden är godkänd är det försent för att avbeställa.

Vilka betalsätt har Treated?

Du kan betala med direktbetalning med kontokort eller kreditkort. Du kan också betala med Klarna faktura.

Vilken leverantör levererar min beställning?

Det är ParcelXpert som har ansvaret för att leverera alla beställningar i EU-länderna från Treateds brittiska apotek. De kommer att leverera till dej via ett fraktbolag.

Hur spårar jag min order?

Du kan alltid spåra din order. När ditt paket har skickats kommer du att få ett spårnings nummer via e-post.

Jag var inte hemma när dom skulle leverera, vad händer då?

Om ifall du är borta när leveransen kommer till dej så kommer de att lämna paketet på närmsta utlämningsställe. Du får meddelande om detta antingen via en avi eller via SMS. Tänk på att du måste alltid legitimera dej för att få ditt paket. Godtagbar ID-handlning är ID-kort, körkort eller pass.

Kan jag ångra mitt köp?

Nej det kan du inte göra. Detta på grund av att lagen säger att man inte får lov att återanvända läkemedel som getts ut från ett apotek. Det spelar ingen roll om paketen är obruten eller öppnad. Om du inte ska behålla läkemedlet var snäll och lämna in det på närmsta apotek för förstöring.