Bodystore

Bodystore är en av de största hälsobutiker på nätet och de erbjuder ett stort och brett utbud av hälsoprodukter. Du hittar bland annat hälsokost, hudvård, superfoods, ekologiska livsmedel, sportkosttillsott och även Träningsklälder. Deras varumärke är många såsom Star Nutrition, VitaPrana, Holistic, och många flera.

Du hittar alltså det mesta och det bästa för din hälsa. Utöver detta så har de alltid fri frakt och även fria returer, prisgaranti samt certifierad Trygg E-Handel. De har även en speciell email för sina kunder där de kan önska produkter. Vilket är bra, dom vill verkligen att vi som kunder ska hitta det vi önskar och vill ha.

 

OnlinebutikRecensionInformationBesök
BodystoreHälsobutik på nätet

 

bodystore hälsokost online

Produkter hos Bodystore

Här presenterar vi ett litet urval ur deras produkter, så att du får en aning om vad som finns.

  • Hälsokost – tex. Antioxidanter, Leder och muskler, Måltidsersättning, Omega-3 och fettsyror, Sexuell hälsa och lust, Vitaminer och mineraler och mycket mera.
  • Livsmedel – tex. Bakning och matlagning, Fett och olja, Pålägg, Superfood, Proteinpudding och milkshake, Tofu och Sojaprodukter och mycket mera.
  • Skönhet – tex. Ansiktsvård, Förälder och barn, Kosmetika, Hygienprodukter, Munvård, Solprodukter, Vegan och mycket mera.
  • Sport – tex. Träningskläder och redspak, Bars, Proteinpulver, Kreatin, Övriga kosttillskott och mycket mera.
  • Home – Badrum, Inomhusmiljö, Vattenrening, Kök, Tvätt och mycket mera.

De har även en avdelning där Bodystore presenterar alla nyheter i butiken! Samt en rea sida där du hittar alla nedsatta varor till riktigt bra priser.

Varumärken de säljer är ofantligt många och några av de populäraste är Ion Silver, Holistic, Rawpowder, KingFisher, Björn Borg men och women, Dr Organic, Grean Earth och många många flera.

kundklubben

Bodystore kundklubb

När du handlar hos Bodystore så kan du gå med i deras kundklubb, det är helt gratis. Det enda du behöver göra är att registrera dej och skapa ett konto. Här får du välja om du vill gå med i deras kundklubb, det är gratis så du har bara fördelar med ett medlemsskap. När du är medlem så får du en del specialpriser endast för medlemmar, du får rätta priset när du lagt produkten i varukorgen.

Som medlem får du ett nyhetsbrev med senaste nytt och erbjudande, rabatter och mycket mera. Och du samlar poäng, en krona ger 1 poäng och om du handlar för mer än 500 kronor i en och samma order, så får du dubbla poäng. Tänk på att dina poäng sparas i ett år, så missa inte att använda dessa. Men detta är inget du behöver tänka på, 15 dagar innan dina poäng förfaller så får du ett mail om det. Du får upp till 4% i återbäring så det är något du får utan att det kostar dej något alls, helt klart positivt. Utöver det så får du som klubbmedlem även kampanjer som bara medlemmarna får samt medlemspriser.

Miljövänliga förpackningsmaterial

Som kund hos Bodystore så kan du räkna med att de försöker anpassa allt så mycket det går för att vara miljövänliga. De har bytt ut en stor del av sitt förpackningsmaterial till bionedbrytbara plastkuddar. Tidigare använde Bodystore papper och med plasten som de använder numer och som är miljövänligt så blir paketet lättare. Detta i sin tur gör att transporterna är mer miljövänliga när ditt paket ska transporteras.

Bodystore har prisgaranti

Bodystore har riktigt bra priser och för att du som kund ska vara säker på att du får det absolut bästa pris så har de en prisgaranti. Denna garantin innebär att Bodystore matchar priset om du skulle hitta samma produkt till lägre pris hos en konkurrent. Plus att de ger dej en ”finders fee” och en extra rabatt på priset. Om du ska använda dej utav prisgarantin så kontaktar du Bodystores kundservice så hjälper de dej vidare.

utbud hos bodystore

Kundservice

För att få svar på frågor och funderingar så har Bodystore en bra sida där du enkelt kan söka på vad du vill ha svar på. Men de har även olika kategorier såsom Beställning, Betalning, Kundkonto och Kundklubb, Leverans, Presentkort och Rabattkod, Reklamation, Retur och Byte. Om du inte hittar svar på din fråga så kan du kontakta Bodystore vial telefon, e-mail eller live-chatt.

Betalningsalternativ

De har bra betalningsalternativ och du kan betala med svenska kort, Visa och Mastercard, direktbetalning via bank. De har även Oliro faktura och då betalar du när du fått hem dina varor. Du kan även välja att använda dej utav Qliro konto och Qliro delbetalning, då med en uppläggningsavgift samt aviavgift och i vissa fall ränta. De har lite olika alternativ med Qliro.

Frakt och leveranser

Leveranstiden är normalt snabb, inom 1-3 dagar ska du ha ditt paket. Du väljer själv vilken fraktmetod du vill ha, detta valet gör du i kassan. De levererar till brevlådan om det fungerar, annars till ombud och du får ett sms när ditt paket är hos ditt ombud. Alla paket över 20 kilo skickas automatiskt med hemleverans. De har även hemleverans med Budbee på vissa orter i Sverige samt hemleverans med Best, som är tillgängligt för 70% av Sveriges befolkning. Ej uthämtat paket debiteras med 250 kronor, så missa inte att hämta ut ditt paket. Bodystore erbjuder alltid minst ett alternativ för fri frakt.

Slutord

Bodystore är en heltäckande hälsokostbutik på nätet med ett enormt stort och brett utbud av produkter. Med deras prisgaranti så får du alltid lägsta priset. Gå med i deras kundklubb, det är gratis och du får bra rabatter och erbjudande. Letar du efter en present till en vän så kan du köpa ett presentkort hos Bodystore, minst 100kr och max 5000kr per presentkort. Fri frakt och snabba leveranser är också ett plus.

Med vänliga hälsningar Lotta på www.internetapotek.eu