Healthexpress

Healthexpress är onlineläkare och apotek där du har allt på samma ställe. De behandlar hälsa för män, hälsa för kvinnor, sexuell hälsa, allmän hälsa och reseapotek. Samtliga läkare hos Healthexpress är fullt legitimerade Brittiska läkare och apotekare och medicinska rådgivare med lång erfarenhet. Du som patient kan känna dej trygg och säker. De är registrerade hos General Medical Council (GMC) och General Pharmaceutical Council (GPhC). Dessutom är det Care Quality Commission (CQC) som sköter övervakningen av all medicinsk personal. Du får ett team som har lång erfarenhet och expertis på ett stort område av medicinska specialiteter.

ApotekRecensionInformationBesök
HealthexpressEu apotek

Fördelar med Healthexpress

  • Du får alltid gratis expressleveranser
  • Diskreta förpackningar
  • Leverans till din valda destination
  • Inga dolda kostnader och avgifter
  • 100%Konfidentiell tjänst för alla
  • Legitimerade läkare
  • Legitimerade apotek
  • Vänlig och hjälpsam kundsupport

Healthexpress erbjuder dej att köpa läkemedel online på ett tryggt och säkert sätt, det är även väldigt smidigt då du kan göra detta hemifrån. Dock ska du vara medveten om att du bör alltid konsultera din egen läkare för medicinsk behandling och rådgivning. Men för alla är detta inte möjligt och därför är Healthexpress tjänster värdefulla. Du kan få ditt läkemedel men först måste du gå igenom en online konsultation för att beställa din behandling. Detta är läkare som granskar och godkänner och eventuellt skriver ut ett recept till dej. Då de ser patienternas säkerhet som det allra viktigaste, så kommer de aldrig att förskriva en behandling som inte är säker för dej som patient.

healthexpress sida

Så här gör du din beställning hos Healthexpress

Du börjar med att välja ut det läkemedel du behöver samt vilken dos. Därefter gör du en online konsultation, vilket innebär att du fyller i ett frågeformulär. Du ska då besvara frågor om din medicinska historik samt annat som har att göra med det tillstånd du söker hjälp för. Därefter bedöms det av läkaren om det läkemedel är lämpligt för dej och om vald behandling godkänns så skriver läkaren ut ett recept.

Detta recept skickas till apoteket och de förbereder din beställning och skickar varan för leverans.

I samband med att du lägger din beställning så ska du lägga in ditt kort. Men det dras inga pengar förrän du har fått ditt recept godkänt, då sker betalningen. Så om din läkare anser att det du beställt inte är lämpligt för dej så kommer du inte att debiteras.

Du måste vara 18 år eller äldre för att göra beställning hos Healthexpress. De kommer att göra kontroller för att verifiera din ålder och din identitet.

Om du har ett recept redan så går det bra att skicka in det till Healthexpress. Kontakta deras patientsupport (kundservice) så fixar dom det.

beställ hos healthexpress så här gör du

Kundservice

De har en fantastisk bra och mycket trevlig kundservice. Du når de vardagar mellan klockan 09,00-18,00. Du kan skicka ett mail eller fylla i formuläret på hemsidan. Vill du hellre ringa så har de ett svenskt nummer du kan ringa på. Och vill du ha snabb hjälp så har de en live-chatt tillgänglig under öppettiderna. Här får du hjälp med dina frågor och funderingar. Du får även full medicinsk support före, under och efter din behandling. Om du behöver prata med en läkare direkt så är det möjligt. Du som patient ska känna dej trygg och säker hos Healthexpress.

Leveranser

Till Sverige levererar Healthexpress med UPS och leverans till ombud (UPS) samt med Royal Mail. Du kan spåra dina leveranser direkt på UPS och Royal Mails hemsidor här:

Din beställning packas i diskreta paket där inte Healthexpress visas.

leveranser hos healthexpress

Frågor och svar hos Healthexpress

Vad ingår i min beställning?

Du får en gratis online konsultation med en registrerad läkare, alltid. Detta för att vara säker på du blir föreskriven rätt läkemedel som är säkert för dej. Det är alltid gratis leverans inom Europa och du får din leverans inom 1-2 vardagar.

Hur vet jag att Healthexpress är laglig och legitim?

De har endast registrerade läkare och apotek. De skickar aldrig något läkemedel som inte är föreskrivits utav en läkare. Du kan bli nekad en behandling om läkaren inte anser detta läkemedel är lämpligt för dej att ta.

Jag vill kontakta en läkare direkt, går det?

Ja, du kan skicka ett mail direkt till en läkare och ställa din fråga. Om du föredrar att prata med en läkare i telefon så går det också bra.

Hur kan Healthexpress garantera att det är äkta läkemedel?

Samtliga läkemedel skickas från ett ackrediterat apotek som är registrerat hos General Pharmaceutical Council.

Vad gör jag om jag får biverkningar?

De flesta läkemedel ger mer eller mindre biverkningar, så det är alltså inget ovanligt. Detta är speciellt vanligt när man är i början av en behandling. Du kan läsa om vanliga biverkningar på Healthexpress läkemedelssidor. I de flesta fall är det ingen större fara. Men om du blir orolig så ska du kontakta deras patientsupport eller din lokala läkare. Om det är akut ska du ringa 112 för att få hjälp.

Varför måste jag ha recept utskrivet?

Om du hittar någon sida där du kan beställa receptbelagda mediciner utan recept så ska du absolut inte köpa det. Det är olagligt att köpa medicin utan recept och det kan äventyra din hälsa mycket negativt. Det är då inte säkert det är äkta och genuina läkemedel så det avråder vi bestämt från. Hos Healthexpress måste du alltid konsultera en läkare innan du får ett recept utskrivet. Din säkerhet är det allra viktigaste för dom.

Hur snabbt får jag min beställning?

Om du gör din beställning på vardagar före klockan 16,30 så packas och skickas din beställning samma dag. Om du gör din beställning efter klockan 16,30 en fredag, lördag eller söndag så kommer du att få din order på tisdag före klockan 13.00. Du kan räkna med en leveranstid på 1-2 dagar från att det skickats från apoteket.

Blir det tull eller import skatt på min beställning?

Nej det blir det inte när det är inom Europa.

Måste jag signera min leverans?

Ja, det måste du göra enligt lag är du mottar receptbelagda läkemedel.

Betalningar, vad har Healthexpress för alternativ?

Du kan betala med Visa och Mastercard och även via Klarna. Transaktionen är diskret, på ditt kontoutdrag kommer det att stå HHC LTD.

Jag har ångrat mej, jag vill lämna tillbaka min beställning.

När man köper läkemedel så kan man enligt lag inte returnera den. Men om din beställning är skadad eller något annat har hänt, så ska du kontakta Healthexpress kundservice så hjälper de dej.