Köp munskydd online – här kan du jämföra flera apotek online!

Idag ska vi berätta om var du kan köpa munskydd online. De flesta vet vid det här laget att det råder delade meningar om det är bra eller mindre bra eller dåligt att använda munskydd. Då vi på www.internetapotek.eu inte har den kunskapen så kan vi varken rekommendera eller avråda om du ska använda munskydd. Detta beslut får du själv ta. Det vi vill göra är att presentera de apotek online som säljer munskydd. Det är bra att kunna jämföra priser och kvalitet och därför ska vi här berätta om Lloyds Apotek, Apoteket Hjärtat och Meds munskydd.

köp munskydd online

MEDS Apoteks utbud av munskydd online

MEDS Apotek har överlägset störst utbud av munskydd, se bilderna nedan. Notera att dessa skärmdumparna har vi tagit från MEDS hemsida idag 16 december 2020. Priser och tillgång kan förändras över tid så besök MEDS hemsida för aktuella priser och utbud via ”Besök-knappen” här nedanför.

 

OnlinebutikRecensionInformationBesök
MEDSEkologiskt, veganskt, låga priser, rådgivning mm.

 

meds munskydd

meds_munskydd

meds_munskydd_

meds_munskydd_4

meds_munskydd_5

 

ApotekHjärtats utbud av munskydd

Hos ApotekHjärtat har ett helt okej utbud av munskydd online. Se bilden nedan.

 

OnlinebutikRecensionInformationBesök
Apotek HjärtatStort utbud, hämta ut receptbelagd medicin mm.

 

apotekhjartat_munskydd

apotekhjartat_munskydd_

LloydsApoteks utbud av munskydd

LloydsApotek har ett mindre utbud av munskydd online. Se bilderna nedan:

 

OnlinebutikRecensionInformationBesök
LloydsApotekFri frakt, stort utbud, hämta ut recept mm.

 

Lloyds_munskydd

Här kan du jämföra och se vilket utbud de olika online apoteken har just nu. Dessa utbud kan förändras över tid. Men vi tror att de flesta apotek online gör sitt bästa för att hålla ett bra utbud. Vi antar att efterfrågan efter munskydd kommer att öka eftersom WHO har rekommenderat att vi ska använda munskydd. Här kan du se en video från WHO hur du ska hantera munskydd på ett korrekt sätt!

 

Något som alla är överens om är att använda handsprit så här i corona tider. Hålla avstånd och använd handsprit, ett uttjatat men viktigt budskap som gäller oss alla. Och sedan är det som sagt delade meningar om vi ska använda munskydd eller inte.

Det var allt för idag! Ta hand om er och stay safe!!