Weightworld

Weightworld är en av Sveriges ledande återförsäljare sedan 2005 när det kommer till träning, hälsa, skönhet och viktminskning på nätet. De levererar till de flesta länderna i världen. Och om du behöver expressleverans så kan du få ditt paket inom 24 timmar. Deras värderingar är Originalitet, diskretion, lagarbete, respekt, enastående och hängivenhet. Hos Weightworld så hittar du de bästa naturliga lösningarna för att du ska bli mer bekväm i din kropp, öka ditt välmående och ha koll på din vikt. Produkter som är naturliga och som är av hög kvalitet är vad du hittar hos Weightworld.

 

OnlinebutikRecensionInformationBesök
WeightworldNaturliga växtbaserade produkter för din hälsa.

 

 

weightworld på nätet

Naturliga produkter hos Weightworld

De använder endast naturliga växtbaserade ingredienser i sina produkter och du kan räkna med högsta kvalitet. Du hittar dessa produkter:

Superfoods: Acaibär, Afrikansk mango, Aktivt kol, Bockhornsklöver, Chlorella, Forskolin, Garcinia cambogia, Glucomannan, Green magic, Grönt kaffe, Grönt te, Guarana, Gurkmeja, Hallonketon, Hampa, Moringa, Resveratrol, Spirulina.

Välmående: Bristningar, Celluliter, Cirkulation, Collagen, Detox & Cleanse, Hjärnhälsa, Hjärthälsa, Immunsystem, Leder & ben, Matsmältning, vätskedrivande.

Viktminskning: Ämnesomsättning, Aptitdämpande, Bantningsplåster, Fettförbrännare, Kolhydratsblockerar, Shapewear.

Fitness: Aminosyra, Muskelstimulering, Muskeltoning.

Kostbehov: Vegansk, Ayurvedisk, Keto diet.

Weightworld säljer många av de populäraste varumärkena. Några exempel är Maxmedix, Remescar, Eco masters, Body blend, Diet food med flera.

några av weightworld varumärken

Läs fullständiga villkor

De produkter som Weightworld säljer är inte avsedda att bota, diagnostisera, bota eller förebygga sjukdomar. De råder sina besökare att rådgöra med en läkare i de fall du inte är säker över användningen av deras produkter. Notera att resultatet av deras produkter kan variera beroende på användare. Därför rekommenderar vi dej att läsa deras fullständiga villkor som du finner på deras hemsida.

Så här funkar det hos Weightworld

Det finns inga dolda avgifter, det du beställer är det du betalar för. Om du behöver hjälp så finns deras kundtjänst tillgänglig måndag till fredag mellan klockan 09,00-18,00. Du kan antingen ringa till dom, skicka email eller chatta i live-chatten. Betalningar kan du göra med Betalkort, Direkt banköverföring eller Klarna faktura. Om du vill göra en vanlig banköverföring så kontaktar du kundtjänst så berättar dom hur du ska göra. Så betalningsalternativen är säkra och bra.

Om du saknar en produkt hos Weightworld, berätta det för dom. De vill ha ett produktutbud som uppskattas av deras kunder och feedback är något de välkomnar!

Leveranser sker till de flesta länderna och om du vill ha dina produkter inom 24 timmar så går det att ordna. Du beställer expressleverans och de lovar att du har dina produkter inom 24 timmar, var du bor i världen spelar ingen roll. Och leverans sker med Posten och UPS men även andra leverantörer. Det är alltid diskret avsändare på ditt paket!

Frakt är gratis när du handlar för ett visst belopp. Detta belopp kan förändras och därför väljer vi att inte skriva ut det här. På utvalda produkter har de pengarna-tillbaka-garanti och det är en bra service!

Leverans

När du gör en beställning en vardag innan klockan 17,00 så kommer ditt paket att skickas samma dag. Beställningar gjorda efter klockan 17,00 skickas nästa morgon. Beställningar gjorda på helgen skickas på måndag morgon. UPS har en leveranstid på 1-2 dagar och Posten snabbaste alternativ är 3-5 dagar. Väljer du Posten standard så tar leveransen upp till 14 arbetsdagar. Väljer du UPS som leveransalternativ så ska du signera ditt paket vid leverans, så du måste då vara hemma. Men om det är så att du inte kan vara hemma så kommer UPS att lägga en lapp i din brevlåda. Där finns ett telefon nummer så du kan ringa dom och boka om din leverans så du kan ta emot ditt paket. Du får även ett spårningsnummer så du kan följa din leverans.

Slutord

Weightworld har ett stort och brett utbud av naturliga växtbaserade produkter. Detta tycker vi är riktigt bra, naturligt är bäst. Behöver du kosttillskott, gå ner i vikt, stärka ditt immunförsvar och må bra. Och nu har du hittat en riktigt bra webbutik som har ett bra utbud. De har snabba leveranser och bra priser och de vanligaste betalningametoderna. En bra kundtjänst som har generösa öppettider alla vardagar! Vi på internetapotek.eu hoppas att denna recension av Weightworld har kommit dej till nytta på något sätt. Dessutom hittar du en stor mängd artiklar om deras produkter på deras sida, mycket läsvärt. Se exempel nedan:

artiklar om deras produkter