Passa på: 150kr rabatt hos Apohem – Hela livets apotek

Från 13 april och fram till den 19 april så får du en rabatt på 150 kronor vid köp över 1000 kronor hos Apohem. Notera att detta gäller ej receptbelagda läkemedel, modersmjölksersättning och varor som redan har nedsatt pris. När du kommer till kassan så anger du följande kod:

APOHEM150

Rabatten gäller till och med 2020-04-19!

 

OnlinebutikRecensionInformationBesök
ApohemHämta recept, ekologiskt, snabba leveranser, rådgivning mm.

 

Nedan ser du ett urval av handsprit som finns tillgängliga just nu. Notera att det snabbt kan förändras, då efterfrågan är hög på handsprit.

rabatt apohem och handsprit

Just nu har Apohem dessutom handsprit i flera olika märken. Det ser ut som de har ett bra lager, men i corona tider kan det nog ta slut snabbt, så vänta inte! Vi har skrivit om handsprit i inlägget här.

Handsprit är väldigt bra att ha gott om i dessa hemska corona tider. Men även vanligt handtvål, receptfria värk/huvudvärks tabletter och liknande kan vara bra att ha hemma. Om du har receptbelagd medicin kan du även hämta ut det när du shoppar i Apohems onlinebutik. Dock gäller inte rabatten för receptbelagd medicin, men du får hem allt på en gång, vilket är mycket smidigt.

Apohem har helbra priser, kvick leverans med fri frakt och är helt enkelt “hela livets apotek” som de själva säger. Om du vill veta mer om Apohem så kan du läsa vår recension av Apohem här.

Ta hand om dej och stay safe och stanna hemma så mycket som möjligt!