apohem online apotek

Apohem är ett apotek som endast finns på nätet. De har ett brett sortiment för din hälsa och är ett öppenvårds apotek där du kan beställa och hämta receptbelagda läkemedel. Detta är ett av de nyaste apoteken online och grundades 2017. Ägarna är Axfood och investeringsbolaget Novax. De har alla tillstånd som behövs för att bedriva ett fullskaligt öppenvårdsapotek. Du hittar Apohem på nätet och de har inga fysiska butiker som tex. Apoteket AB. Eftersom Apohem endast finns på nätet (nätapotek) så hittar du riktigt bra priser och ett enormt stort sortiment inklusive ekologiska produkter.

OnlinebutikRecensionInformationBesök
ApohemHämta recept, ekologiskt, snabba leveranser, rådgivning mm.

Sortiment och recept

Hos Apohem hittar du allt du behöver för din hälsa och välmående samt receptbelagda läkemedel. Mer än 5000 produkter hittar du i deras utbud, detta utöver receptbelagda läkemedel. Hela utbudet består av detta:

 • Receptbelagda läkemedel
 • Receptfritt
 • Hälsa och träning
 • Kroppsvård och skönhet
 • Baby och barn
 • Mat och hem
 • Intim, sex och lust
 • Djur
 • Hjälpmedel och säkerhet
 • Ekologiskt

Du hittar de stora varumärkena hos Apohem. För att ta några exempel: Alvedon, Otrivin, Eucerin, Always, Astra Xeneca, ACO, Alfons Åberg, Canesten, Colgate, Eco Cosmetics, Footmender, Friggs och många många fler. Om du ska ut och resa så kan du hitta de bästa produkterna för ditt reseapotek hos Apohem.

apohem apoteket online

Ekologiska varor

Idag efterfrågar fler och fler kunder ekologiskt och hos Apohem hittar du ekologiska produkter. Vilka produkter är ekologiska och vilka är det inte?

 • EU-ekologiskt – En gemensam EU-lag som reglerar produktionen av ekologiska livsmedel
 • KRAV – Svensk märkning där grunden är ekologisk men kraven på djurhållning, hälsa, socialt ansvar och klimatpåverkan är högre.

Vårt största organ, huden, behöver bra omvårdnad för att må bra och att använda ekologiska produkter är bra. Då detta inte är något som skadar människan eller naturen då det inte innehåller farliga ämnen. Skillnaden mellan ekologisk hudvård och övriga, det är hur ingredienserna och produkterna framställs. Så, med andra ord så är det inga syntetiska och miljöfarliga kemikalier som kan ge olika problem som hormonstörningar, allergier och annat.

Det finns olika märkningar för ekologiskt och detta är bra att ha koll på:

 • Nature – Detta är hud och skönhetsprodukter som endast innehåller naturliga ingredienser och är inte testat på djur.
 • EcoCert – Här är det minst 95% naturliga ingredienser varav 10% måste komma från ekologiska jordbruk. Får inte innehålla GMO-ämnen, syntetiska ämnen eller parabener och inte testat på djur.

Apohem kundtjänst

Hos Apohem kan du betala med fakturabetalning, kortbetalning, direktbetalning eller delbetalning. De levererar snabbt och smidigt och använder sej utav olika transportörer. Du väljer fraktsätt i kassan efter du skrivit in ditt postnummer, så kommer förslag på leveranssätt upp. Om du ångrar ditt köp så ska du kontakta kundtjänst och Apohem står för kostnaden vid retur. Vissa produkter är undantagna från ångerrätten: kylvaror, oplomberade sexleksaker, läkemedel för människor och djur, bröstpumpar, hygienartiklar och livsmedel.

Behöver du komma i kontakt med kundtjänst så kan du nå dom över telefon, epost eller chatt. Kundtjänst är bemannad alla helgfria vardagar mellan klockan 09,00-17,00. Om du har några funderingar och frågor så  hittar svaren på de vanligaste frågorna på deras sajt.

apohem recept

Slutord

Apohem är ett apotek online där du hittar ett enormt stort utbud. Du kan hämta ut dina recept, de har ekologiska produkter och du hittar allt du behöver för din kropp och hälsa. Snabba leveranser och fri frakt, delbetalning med Klarna. En sida där du enkelt kan navigera och hitta det som du söker. Apohem är ett av de nyaste apoteken online och de har en fantastisk kundtjänst som finns där för dej. Kundtjänsten är öppet alla vardagar mellan 09,00-17,00. Ett online apotek vi varmt kan rekommendera!

Vänliga hälsningar från Lotta på www.internetapotek.eu

Senaste nytt samt de bästa rabatter och erbjudande hittar du på vår blogg här.