Aktuella rabattkoder och erbjudande hos Apoteket AB

Nu är våren och sommaren äntligen här och du kan köpa solskydd hos Apoteket AB med rabatt. Utöver det kan du som ny kund hos Apoteket få 20% rabatt när du handlar för 300 kronor eller mer.

Solskydd från ACO – köp tre och betala för två. Denna kampanj pågår till och med den 31 maj 2020 och erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudande eller rabatter. Ingen rabattkod behövs.

 

OnlinebutikRecensionInformationFraktBesök
Apoteket ABHämta ut receptbelagd medicin, snabba leveranser, kundklubb med många fördelar, rådgivning och mycket meraFri frakt

 

Sola säkert med ACO

ACO är ett välkänt märke på den svenska marknaden och det borgar för bra kvalitet. De har ett stort utbud av solprodukter och alla deras solprodukter är noga utvalda och de är vattenresistenta, utan parfym och färgämnen. I år har de dessutom lanserat två solnyheter för dej med extra känslig hud. Nämligen ACO Sun Intolerance Lotion som är extra bra för dej som har en solkänslig hud och har en tendens till soleksem. Samt ACO Sun Ato-Protect Lotion som är en solkräm för dej som har atopisk och torr hud.

köp aco solskydd

20% rabatt hos Apoteket AB:

Alla nya kunder hos Apoteket AB får 20% rabatt när du handlar för 300 kronor eller mer, denna rabatt gäller till och med 2020-09-30. Notera att receptbelagda läkemedel och tjänster inte ingår i detta erbjudande. Ange följande rabattkod i kassan: nykund20.

Vi önskar er en härlig vår och sola säkert!
Hälsningar Lotta på www.internetapotek.eu

Populärt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *