Här kan du testa Covid-19 antikroppar – snabba provsvar

Vill du testa om du har Covid-19 antikroppar? Isåfall så kan du göra det hos Werlabs. Har du haft symtom som kan vara ett tecken på att du haft Covid-19? Då ska du testa dej! Det kan vara om du har haft huvudvärk, muskel och ledvärk, torrhosta eller andra andningsbesvär, ont i halsen, feber, illamående, snuva eller nästäppa. Du kan då ha haft Covid-19, men det är inte alls säkert att det är Covid-19 du haft. Därför kan det vara vettigt att göra ett test för att se om du har Covid-19 antikroppar.

OnlinebutikRecensionInformationBesök
WerlabsBlodprov online.

Analys och förekomst om antikroppar

Detta testet analyseras av Unilabs och detta är ett laboratorium som du säkert hört talas om och det är kvalitetskontrollerat. Testet tas venöst, alltså via blodprov som de tar i armvecket. Resultat på ditt Covid-19 test kommer att finnas i din journal hos Werlabs inom 2-10 vardagar. Werlabs skriver att detta testet har en Sensitivitet på 100% och ett specificitet på 99,6%.

Även om du tror att du är frisk så kan du möjligen bära på smittan. Därför är det viktigt att du testar dej för antikroppar och på så sätt kan du skydda dej själv och inte minst din omgivning. Även om du själv inte är rädd för att få Covid-19, så tänk på de som är mer utsatta än du. De som är sjuka, svaga och gamla, dessa måste vi alla skydda efter bästa förmåga. Det är trots allt en pandemi som härjar över hela världen och kunskapen om Covid-19 är begränsad då detta är ett nytt virus.

Covid-19 antikroppar

Så här fungerar det att göra ett antikropptest

  • Du måste först och främst ha varit symtomfri i minst 14 dagar innan du tar testet. Detta för att testet ska bli så tillförlitligt som det är möjligt samt att minska smittspridningen. Så var noga med detta och gör inget antikropp test förrän du varit symtomfri i 14 dagar.
  • Beställningen av antikropp testet gör du enkelt via ditt BankID eller via email.
  • Det är krav på att boka tid för din provtagning, så dropp in fungerar inte. Anledningen till att dropp in inte är tillgängligt är för att minska smittspridningen.
  • Du väljer ett provtagnings ställe där du tar ditt test.
  • Resultatet får du inom 2-10 dagar och hittar detta resultat i din digitala journal.

Läs mer om Werlabs här.

Vi vill göra dej uppmärksam på att själv kontrollera så att ovanstående fortfarande gäller. Nu i Corona tider så kan saker förändras väldigt snabbt och det är viktigt att du håller dej uppdaterad.

Handsprit är något som är viktigt att använda nu i corona tider!

Här kan du köpa handsprit.

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Werlabs.