Handla ekologiskt hos Apohem – många rabatter just nu

Du vet väl att du kan handla ekologiskt hos Apohem nätapotek. Du hittar massor med ekologiskt som tex. Ekologiskt jordnötssmör, Ekologisk kokosolja, Ekologiska linfrö, Ekologisk night cream. Men även Ekologisk kristalldeodorant, Ekologisk Evening Primose Body Lotion. Ekologisk bönpasta, Ekologisk rödbetsjuice, Ekologisk solkräm som kan vara bra att ha i reseapoteket. Ekologisk Aloe Vera Gelspray, Ekologiskt Blueberry pulver och mycket mycket mera. Hos Apohem hittar du runt otroliga 400 produkter som är ekologiska.

OnlinebutikRecensionInformationBesök
ApohemHämta recept, ekologiskt, snabba leveranser, rådgivning mm.

Just nu har Apohem massor med ekologiska och veganska produkter till nedsatt pris. Skynda och fynda och hjälp till att spara på vår planet.

Vad är då ekologiskt?

Att handla ekologiskt idag är populärt men vad är då skillnaden mellan naturligt och ekologiskt? Man kan i korta drag förklara det med att en naturlig produkt är helt naturligt i sitt ursprung, till exempel vatten. Ekologiska produkter är något som odlas med hänsyn till vår planet, våra djur och människor. Detta är inte naturligt utan det är odlat med ekologiska metoder. Så det är en skillnad mellan naturligt och ekologiskt.

handla ekologiskt hos apohem

Märkningar att ha koll på

  • EcoCert – Detta är en märkning för kropps och hudvård. Kraven för att en produkt ska få EcoCert innebär att produkten har minst 95% naturliga ingredienser. Men inte nog med det, 10% måste komma från ekologiska jordbruk. Samt ej vara testade på djur och får inte heller innehålla GMO-ämne, syntetiska ämnen eller parabener.
  • Nature – Detta är en märkning som används för skönhets och hudprodukter. Här gäller enbart naturliga ingredienser, inga syntetiska dofter, färgämnen, silikoner och inte testade på djur.

Handla ekologiskt – något dyrare

Du har kanske noterat att handla ekologiskt är lite dyrare än att handla icke ekologiskt. Det är dyrare att framställa ekologiska produkter. Bönderna måste odla mer manuellt eftersom de inte får använda bekämpningsmedel, detta gör att det blir en högre arbetsbelastning och något högre priser för deras produkter. Summan av det hela är att ekologiska produkter ska produceras med minsta påverkan på miljö och djurlivet. Om man har möjlighet att betala lite mer för att handla ekologiskt så är det bra, med tanke på vår miljö och vår planet.

Kosmetik Ekologisk och naturlig

När du ska shoppa kosmetika så finns det både naturlig och ekologiskt kosmetik. Naturlig kosmetik består av en viss del av naturlig råvara men kan också innehålla ekologiskt men inget krav. Ekologisk kosmetik måste innehålla en viss andel ekologisk råvara och innehåller även naturlig råvara.

Missa inget bra erbjudande på produkter som är bra för oss alla och vår fina planet Jorden. Apohem har gratis frakt och blixtsnabba leveranser och fantastiskt låga priser och många nedsatta produkter just nu.

Med vänliga hälsningar Lotta på Internetapotek.eu