Din psykolog

Din Psykolog är psykologhjälp online och detta är något många behöver i dagens samhälle. Många mår psykiskt dåligt, oro, stress, depression, ängslan och mycket mera. Hos Din Psykolog online kan du få hjälp, du får rådgivning, bedömning och även behandling online. Samtliga psykologer på Din Psykolog är legitimerade av socialstyrelsen! De tar hand om dej och du behöver bara svara på några enkla frågor. Därefter blir du matchad med en psykolog som passar just dej och dina problem. Det är som sagt lätt att boka en tid och du behöver inte vänta, du får behandling direkt online. Fungerar naturligtvis på alla plattformer, mobil, dator och surfplatta.

Butik onlineRecensionInformationBesök
Din PsykologPsykolog online - Gratis registrering!

 

  • 100 kronor i patientavgift
  • Gratis för dej under 20 år
  • Gratis för dej som är över 85 år
  • Frikort gäller

 

din psykolog hjälp för dej

Fördelar med psykolog online

Du slipper ringa till din vårdcentral och boka tid och du slipper ta bilen, bussen, tåget eller taxi till en mottagning. Du kan sitta hemma i soffan, bekvämt och i lugn och ro. Dessutom kostar det inget om du är under 20 år och frikort gäller och för dej som ska betala är det bara 100 kronor i patientavgift. Även du som är över 85 år får gratis vård hos Din Psykolog. Mår du psykiskt dåligt så känner du dej kanske trygg hemma så då är detta med psykolog online jättebra. Har du mycket svåra psykiska problem så rekommenderar vi dej att kontakta din vårdcentral för hjälp. Om du har påträngande tankar och vill skada dej själv eller andra, ta ditt liv eller liknande allvarliga problem. Då ska du vända dej till den närmaste akutpsykiatriska mottagning.

Vid omedelbar fara:

Mind självmordslinjen: 90101
Nödsituation: 112

Så här fungerar frikort

Eftersom Din Psykolog är en del av den offentliga sjukvården i Sverige så gäller frikortet hos dom. Alla svenska medborgare ska inte behöva betala mer än 1200 kronor för vård under en 12-månaders period, dock skiljer sej beloppet mellan de olika regionerna. Det du ska göra är att spara ditt kvitto och ta med dom till din vårdcentral så de registrerar kostnaden. Tyvärr kan inte Din Psykolog utfärda frikort. De flesta landsting och regioner är anslutna till www.1177.se där du som har elektroniskt frikort hittar ditt frikorts nummer.

så här fungerar psykolog online

Så här fungerar Din Psykolog

Det är så att alla psykologer pratar svenska och engelska. Dock har de även psykologer som erbjuder behandling på andra språk, maila Din Psykolog för att få veta vilka andra språk som finns tillgängliga just nu.

Deras tjänst fungerar i alla enheter, mobil, surfplatta och på datorn. Deras system använder man direkt i webbläsaren. Även om du är på resande fot någon annanstans i världen kan du fortsätta din behandling och terapi. Men tänk på att du måste vara folkbokförd i Sverige. Samtliga psykologer har tystnadsplikt och all data är krypterad med 256-bit SSL och de följer GDPR. Bra att veta är att endast du och din psykolog har tillgång till er chatt. Så du är privat och det är säkert!

Nedan några uttalanden från patienter hos Din Psykolog (tagit från deras hemsida)

”Att ha någon att prata med om de problem jag stöter på, utan att dömas, har verkligen hjälpt mej så mycket” Anna

”Jag gillar att jag kan skriva till min psykolog online precis när jag vill, istället för att vänta på en tid i flera veckor” Katarina

”Jag har börjat förstå mej själv ännu bättre och fått en större medvetenhet kring mina behov, problem och mål” Thomas

Slutord

Var inte rädd för att söka hjälp, att må dåligt psykiskt ska ingen behöva göra. Det finns hjälp att få och du är långt ifrån ensam. I tider som dessa när det i mediakanalerna pumpas ut en massa elände, så är det inte konstigt att så många mår dåligt. Många gånger helt i onödan men för att förstå det så behöver man hjälp. Oavsett om du är stressad, depression, social ångest, sömnproblem, panikångest, sorg, oro eller något annat så sök hjälp.

Din psykolog online är ett utmärkt alternativ, det kostar inte några stora summor och det är värt varenda krona. Plus att frikort gäller samt att alla psykologer är legitimerade av Socialstyrelsen. Utöver det så är det oerhört bekvämt att kunna kontakta din psykolog oavsett var du befinner dej. Att sitta hemma i soffan i lugn och ro och få hjälp är för många väldigt positivt. Vänta inte, mår du dåligt, sök hjälp idag, hos Din Psykolog är det helt gratis att registrera sej. Därefter kostar det 100 kronor i patientavgift.

Ta hand om dej därute! Vänliga hälsningar teamet på www.internetapotek.eu.

Butik onlineRecensionInformationBesök
Din PsykologPsykolog online - Gratis registrering!