Rabattkod hos Apoteket – 25% rabatt till nya kunder

apotekets logga

Nu är det läge att handla på Apoteket online. Du får hela 25% rabatt när du handlar för 300 kronor eller mer och är ny kund hos Apoteket och handlar via våra länkar. Du ska ange rabattkod “nykund” i kassan. Denna rabattkod gäller till och med 20 februari 2020.

Börja handla här för att få 25% rabatt med rabattkoden “nykund”.

Du vet väl att Apoteket är den ledande apotekskedjan i Sverige. Du hittar mycket mer än läkemedel och hälsotjänster hos dom. De har ett stort utbud av hälso och skönhetsprodukter och mycket mera. Dessutom är Apoteket miljömedvetna och det är väldigt viktigt, vi måste vara rädda om vår jord. De har en mängd miljökrav, tex. miljöanpassade transportfordon och ett ständigt fokus på hållbarhetsarbete.

Gå gärna med i deras kundklubb för att ta del av många bra erbjudande, rabatter, samla poäng, få miljöbonus på inlämnade överblivna läkemedel och mycket mera.

OnlinebutikRecensionInformationFraktBesök
Apoteket ABHämta ut receptbelagd medicin, snabba leveranser, kundklubb med många fördelar, rådgivning och mycket meraFri frakt

 

Dessa kategorier hittar du på Apoteket:

Värk, Förkylning & feber, Mage, Allergi, Sår, Bett & stick, Handvård, Fotvård, Ögon & öron, Mun & tänder, Hud & hår, Intim, underliv & sex, Kosttillskott & näring, Hälsa & levnadsvanor, Sömn, stress & oro, Hjälpmedel & säkerhet.

Samt att de har sina egna varumärken, såsom Apoteket med funktionella vardagsprodukter. Apoliva är deras egen märkesvara inom kvinnlig skönhetsvård. Sist men inte minst, Försvarets hudsalva, som är en klassiker.

De har gratis och snabb frakt för både receptbelagda läkemedel och receptfria produkter. Dessutom, klimatkompenserade leveranser. Notera att gratis frakt gäller just nu och detta kan förändras i framtiden.

Populärt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *