Rabatt kosttillskott hos LloydsApotek 20% i rabatt

  • Inläggskategori:Rabattkod

LloydsApotek har 20% rabatt kosttillskott på på utvalda kosttillskott och detta erbjudandet gäller fram till den 18 november 2020. Kom ihåg att kosttillskott inte ska ersätta en varierad och hälsosam kost och en hälsosam livsstil! Det är ganska många olika kosttillskott som ingår i denna kampanjen. Såsom B-vitamin, Barn och förälder, C-vitamin, Förkylning och immunförsvar och Graviditet och mycket mera. De varumärken som har rabatt är dessa Berocca, Iron Vital, MittVal, Monkids, Multi-Tabs, Pikasol, Probi och Puori.

 

OnlinebutikRecensionInformationBesök
LloydsApotekFri frakt, stort utbud, hämta ut recept mm.

Bli medlem och tjäna poäng

Om du blir medlem hos LloydsApotek så kan du samla poäng och när du registrerar dej får du direkt 1000 poäng. Dessa poäng som du samlar på samtliga köp hos LloydsApotek omvandlas till pengar att handla för. När du fått 1000 poäng så omvandlas dessa till 20 kronor. På alla köp du gör så får du poäng, dock inte på receptbelagd medicin. Men på allt annat du handlar hos LloydsApotek, både på nätet och i deras fysiska apotek runtom i Sverige.

Du vet väl att du har fri frakt och hemleverans när du handlar hos dom.

rabatt kosttillskott lloydsapotek

Rabatt kosttillskott och andra rabatter

Utöver rabatter på kosttillskott så har dom även andra kampanjer som pågår just nu. Några exempel är ACO 3 för 2, Mun och tänder även det 3 för 2. Har du torr hud så har dom 30% rabatt för hudvård för torr hud. Footmender ger 75 kronor i rabatt, alcogel 3 för 2. Detta var bara några exempel på rabatter som LloydsApotek har just nu. Vi vill att du själv är uppmärksam på hur länge varje kampanj gäller, det är lite olika slutdatum nämligen.

Observera! Du får pensionärsrabatt om du är 65 år eller äldre. Denna rabatten får du när du är medlem, då får du 10% extra rabatt.

Läs gärna vår recension av LloydsApotek här.